Dnes: 12:00 – 23:00
- Pondělí: 12:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 12:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Neděle 20.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 21.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 22.4.2025
-
Hrášková krémová s krutony 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK pečený do růžova ve vakuu, podávaný na italském krémovém risottu s medvědím česnekem, silná omáčka demi- glace (bez lepku) 7910176 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ STEAK s restovanou klobásou na cibuli a sýrem cheddar, šťouchané brambory s mladou cibulkou, přírodní omáčka, zelný salát (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v cibuli česneku a kmínu, podávaný s dušeným hlávkovým červeným zelím, houskový knedlík 150g 1379155 Kč
-
4. 3. SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v bylinkové strouhance, podávaný na variaci listových salátů ochucený kari smetanovým dresinkem, plátky světlé bagety 300g 137155 Kč
Středa 23.4.2025
-
Drůbeží vývar se zeleninou a kapáním 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SELEČÍ ROLOVANÁ PEČENĚ s petrželovými zámeckými brambory, přírodní omáčka, zelný salát s křenem (bez lepku) 150g 791011186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA INVOLTINI s čerstvou bazalkou a sušenou šunkou Serrano, šťouchané brambory se smetanou, přírodní omáčka, malý listový salát (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s hlívou ústřičnou, červenou cibulí, paprikou, cuketou a rajčatovým protlakem, naše bramboráčky s česnekem a majoránkou 150g 17912155 Kč
-
4. 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN v našem grilovacím koření, karamelizovaná červená cibule s balsamikem, variace listových salátů, plátky světlé bagety 100g 13710155 Kč
Čtvrtek 24.4.2025
-
Celerové velouté s krutony 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ELVIS BURGER S HOVĚZÍM MASEM zapečeným se sýrem parmazán s feferonkami a estragonem, plněný tomaty, holandským salátem a červenou cibulí, steakové hranolky, česneková majonéza 150g 1371011176 Kč
-
2. 1. PLNĚNÁ KUŘECÍ PRSA se sušenými rajčaty, listovým špenátem a balkánským sýrem, podávaná s krémovou omáčkou ze slaniny, pečená jasmínová rýže, polníčkový salát (bez lepku) 150g 79165 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem z vepřového masa, vařené brambory s máslem, sypané petrželkou, malý okurkový salát 150g 137910155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ARRABIATA se slaninou, restovanou čerstvou feferonkou, česnekem, cibulí, drcenými tomaty a černými olivami, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 137155 Kč
Pátek 25.4.2025
-
Hovězí vývar s játrovou rýží 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA pepři pečená do růžova, gratinované brambory se smetanou a sýrem gouda, silná omáčka se zeleným pepřem, polníček (bez lepku) 150g 7910176 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná na lehkém zeleninovém rizotu z jasmínové rýže, drcených rajčat s černými olivami, bazalkové pesto (bez lepku) 150g 791012165 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK z pečeně v česnekové strouhance na letním bramborovém salátu s plátky okurek, slaniny a červené cibule, citron 150g 1379155 Kč
-
4. 3. MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT s polníčkem, rajčaty a lístky ledového salátu, sypaný restovanými žampiony a kousky uzené kýty od kosti, plátky světlé bagety 300g 1347910155 Kč
Sobota 26.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.