Dnes: 11.00–23.00
- Pondělí: 11.00–23.00
- Úterý: 11.00–23.00
- Středa: 11.00–23.00
- Čtvrtek: 11.00–23.00
- Pátek: 11.00–23.00
- Sobota: 11.00–23.00
- Neděle: 11.00–23.00
-
přidáno: 07.05.2024
-
přidáno: 01.03.2024Druh úvazku: HPP Nástup: ihnedPopis pozice:
- - svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování
- - spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností
Nabízíme:- - nadstandartní mzda v pravidelných termínech
- - zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející firmy
- - zaměstnanecké výhody (výměnná rekreace apod.)
- - moderní pracovní zařízení
- - práce v pravidelných směnách
- - náborový příspěvek ve výši 30000,-Kč
- - plat: 35.000-50000,-
- - pohodový mladý kolektiv
Požadujeme:- - vyučení v oboru, praxe min. 2 roky
- - zaučení v oboru, praxe min. 5 let
- - flexibilita a samostatnost
Náplň práce:- - příprava jídel pro skupinové pobyty hotelových hostů a jejich výdej
- - příprava hotelových snídaní a večeří formou rautu – dle potřeby jejich výdej
- - příprava a výpomoc při hotelových akcích (oslavy, svatby, rauty, školení)