Dnes: 12:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 00:00
- Neděle: 12:00 – 22:30
Menu: 11:00 – 15:00
Sobota 22.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 23.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 24.2.2025
-
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ NA HOUBÁCH, pečená hovězí květová špička v cibulovém základu, zjemněná smetanou, opečené noky 137910183 Kč
-
2. 1. GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO zapečené se slaninou a hermelínem, šťouchané brambory s restovaným pórkem, přírodní omáčka, zeleninový salát (bez lepku) 7910172 Kč
-
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 1379163 Kč
-
4. 3. RIZOTO S KUŘECÍM MASEM připravené na kořenové zelenině s rajčatovým protlakem, cibulí, česnekem a kukuřicí, sypané sýrem Eidam, kyselá okurka (bez lepku) 79163 Kč
Úterý 25.2.2025
-
Bramboračka s houbami a zeleninou 17942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S VEPŘOVOU PANENKOU v krémové omáčce s lesními houbami, tymiánem a cherry tomaty, zdobené salátem rukola 1379183 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK plněný slaninou a sýrem s modrou plísní, bramborová kaše ochucená muškátovým oříškem, malý rajčatový salát s červenou cibulí 137912172 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY PO SRBSKU tažené přes noc v cibulovém základu s restovanými paprikami a rajčatovým protlakem, Jasmínová rýže (bez lepku) 7910163 Kč
-
4. 3. BRYNDZOVÉ HALUŠKY se škvařenou slaninou a ovčím sýrem zjemněným smetanou, sypané sekanou čerstvou pažitkou 1379163 Kč
Středa 26.2.2025
-
Pórkový krém s vejci 13791042 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BBQ MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, opečené brambory Grenaille s petrželkou, restovaná kukuřice, česnekový dip (bez lepku) 7910183 Kč
-
2. 1. SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY v pšeničné tortille s rajčaty, ledovým salátem a sýrem Cheddar, smažené bramborové hranolky, hořčicová majonéza 137910172 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ VÍDEŇSKÝ GULÁŠ, připravený na cibulovém základu s červenou paprikou, zdobený vídeňskou cibulkou, u nás připravený bramborový knedlík 1379163 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S RUKOLOVÝM PESTEM A KUŘECÍM MASEM, restovaná hlíva ústřičná a žampiony na šalotce a česneku, sypané strouhaným sýrem Parmazán 13710163 Kč
Čtvrtek 27.2.2025
-
česnečka se zeleninou, sýrem a krutony 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánovém těstíčku, podávané na trhaných sezónních listech se sušenými tomaty a medovým dresinkem, plátky cereální bagety 13710183 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK přelitý citrónovým máslem s petrželkou a česnekem, bramborová kaše, malý rajčatový salát 1379172 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ KARBANÁTEK NA ČERVENÉM KARI, opečený krůtí mletý karbanátek v omáčce z červeného kari, kokosového mléka, zázvoru a česneku, Jasmínová rýže, kyselý salátek (bez lepku) 7910163 Kč
-
4. 3. HRACHOVÁ KAŠE S PRAŽSKOU ŠUNKOU V TĚSTÍČKU, smažená pražská šunka ve vinném těstíčku, cibulka na sádle, kyselý salátek 137163 Kč
Pátek 28.2.2025
-
Hráškový krém s krutony 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, trhané vepřové maso v brioškové housce se sýrem Cheddar, červenou cibulí a Jalapeño papričkami, smažené hranolky, BBQ omáčka 137910183 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA SE ZELENINOU RATATOUILLE, bramborovou kaší se smetanou a máslem, přírodní omáčka (bez lepku) 379172 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ STEHNO NA KMÍNĚ, pečené kuřecí stehno na kmíně s máslem, cibulí a bílým vínem, dušené kysané zelí, bramborový knedlík 137912163 Kč
-
4. 3. DOMÁCÍ LÍVANCE S BORŮVKOVÝM ŽAHOUREM a sladkou zakysanou smetanou, domácí kynuté lívance s teplým žahourem, sladkou smetanou s vanilkovým cukrem, opečené mandle 1378163 Kč